Adonis van de Conus  beschikt over eigen apparatuur op een hoog kwaliteitsniveau.  Het Axys microscoop speaker systeem onderscheidt zich door de hoge verstaanbaarheid en het compacte uiterlijk. Van laag tot hoog volume blijft de set vriendelijk en on vervormd zijn werk doen. Prima geschikt voor een natuurlijke versterking van vocalen en instrumenten.

 

Het basis systeem bestaat uit 2 top kasten, 700w actief, 2” hoorn, 10” mid. En 2 bas kasten uitgevoerd met 18” en 350 versterker actief.  Er zijn 2 van deze sets direct beschikbaar. Dit levert 4,2 kW geluid op.

 

Van Axys zijn er ook 2 Full-range kasten beschikbaar. Deze U-88 speaker is ideaal voor compacte setting's waar hoogstaand geluid noodzakelijk is zonder compromis.

 

Ook beschikken wij over 4 x  Axys U14plus speakers. Deze actieve zuil speaker is geschikt voor delay lijn,  of voor sprekers.  Deze uiterst slanke speaker is ook geliefd als koor monitor.

 

Als floormonitors gebruiken wij 4 x D&B Max 12 monitors.  Perfecte klank en verstaanbaarheid, ook tijdens het ‘wandelen’  is fase verschuiving niet waarneembaar. De plaatsing van het 2” hoog, in het midden van de 12” speaker zorgt voor dit rustige  geluidsbeeld op het podium. Deze set is ook prima geschikt voor kleine PA doeleinden.

 

Adonis van de Conus beschikt over een diversiteit aan mengtafels uit de Soundcraft Spirit ‘stal’. Voor de meeste uitvoeringen gebruiken wij een van onze 24-8-4 Spirit 8 tafels.

 

Ons microfoon bestand is ingericht op een breed toepassingsgebied. Draadloze plak microfoons voor theater gebruik, draadloze hand microfoons, condensator microfoons, grensvlak microfoons, enz. ‘Een goed begin, is het halve werk.’ gaat nog steeds op.  

 

Het effectenrack is  goed uitgevoerd voor live werk. Deze ‘trukendoos’ is van levensbelang voor een goed resultaat. Met de huidige studio techniek zijn effecten onmisbaar om een realistische live uitvoering mogelijk te maken.

 

Buiten de PA apparatuur, beschikt Adonis van de Conus over een prachtige Stage piano.

 

 

Een Roland RD-600 op een Ultimate support apex plus statief, compleet met lessenaar, verlichting en bankje.

 

Mochten wij toch het gevoel hebben u niet te kunnen helpen met onze apparatuur, schromen wij niet om bij collega’s een passende oplossing te betrekken. Het perfecte eindresultaat is het enige dat telt. Een live concert is eenmalig, fouten moeten worden voorkomen.